Bu Fırsat Kaçtı :(

1901 Cafe & Bistro'dan 1 Kadeh Şarap Eşliğinde Leziz Pizza Menüsü 50 TL Yerine 24.90 TL!

Fırsat Numarası: 20840

Sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz muhteşem bir pizza lezzeti sizleri bekliyor.

1901 Cafe & Bistro uzman şefleriyle birbirinden leziz pizzaları sizin için hazırlıyor...

Sakın kaçırmayın!

1901 Cafe & Bistro

1901 Cafe & Bistro Dünya’nın en prestijli gazetelerinden The Guardian tarafından İstanbul’un en iyi 10 otelinden biri seçilen The Public Hotel’de bulunuyor. Yenilikçi mutfak ve yenilikçi mimarisiyle 1901 seçme lezzetleriyle İstanbul aşıklarını bekliyor. Lezzetin, dekorasyonun ve zevkin bir araya gelmiş olması doğal… 1901 Cafe Bistro; sizi bu dünyadan alıp bambaşka bir rüyanın kucağına bırakıyor. Felsefemiz The Public Hotel Istanbul bünyesinde bulunan 1901 Cafe & Bistro , yenilikçi mutfak kültürü ile; sağlıklı beslenen, diyet yapan veya diyet yapma zorunluluğu olan, farklı lezzetleri denemeyi seven misafirlerimiz için kendine özgü sunum ve servis anlayışı ile modern Avrupa ve dünya mutfaklarından değişik damak tatlarını cesurca bir arada sunuyor. En iyi eğitimleri almış, güler yüzlü ve arkadaş canlısı personeller ile sizlere hizmet vermek ve mükemmeli sunmak, siz değerli misafirlerimizi ilgimiz ve servisimiz ile şımartmak için bir araya geldik. Ayrıca; siz değerli misafirlerimiz için özel tasarlanmış olan iç bahçemizde alkollü ve alkolsüz içecek çeşitleri, kokteyl seçenekleri ve dünya standartlarında kahve lezzetleri ile zenginleştirdiğimiz bar menümüzden tercih ettiğiniz içeceği yudumlarken büyüleyici gökyüzü ve güneş ışığının veya sarkıt lambalar ile oluşturulmuş ambiansın tadını çıkarabilirsiniz. Bir asırı aşkın tarihi dokusunu orijinal hali ile içerisinde barındıran 1901 Cafe & Bistro ve Restaurant’ta servisimiz Sabah 07:00 de kahvaltıyla başlayarak gece 02:00 de son buluyor, ayrıca sabah 09:00 / 02:00 saatleri arasında servis verdiğimiz Lobby Lounge’ ımızda geceye devam etmek isteyen misafirlerimiz için esnek kapanış saatleri uygulayarak siz değerli misafirlerimizin keyiflerine keyif katmayı hedefliyoruz. Restoran kendi içinde 3 bölüme ayrılabiliyor. Sağ ve Sol kanattaki restoran bölümleri 30ar kişi kapasiteli ve orta bar alanı ise oturma düzeninde yine 30 kişi ağırlayabiliyor. Ayrı bölümler toplantı salonu olarak kullanılabiliyor. Barkovizyon ve Ses & Işık sistemi, özel bir radyonun anlaşmalı DJlerini bünyesinde barındırması ile de özel davetler - tanıtımlar ve toplantılara ev sahipliği yapmaya son derece uygun alt yapıya sahip.

GERÇEK FİYAT 50.00 TL
İNDİRİM %51
KAZANCINIZ 25.10 TL
24.90 TL
İlgili Aramalar
24.90 TL
GERÇEK FİYAT 50.00 TL
İNDİRİM %51
KAZANCINIZ 25.10 TL
Bu işletmenin fırsatlarını 28 kişi satın aldı!
  • Kupon Son Kullanım Tarihi: 24 Mayıs 2016
  • Satın alma işlemini tamamladıktan sonra fırsat kodunuz e-posta adresinize ve cep telefonunuza gönderilecektir.
  • Rezervasyon zorunludur. Rezervasyon bilgileri kupon kodunuzla birlikte e-posta ve sms olarak gönderilecektir.
  • Aldığınız hizmet için ilgili işletmeyi 24 saat içinde arayarak fırsat süresi dahilinde rezarvasyonunuzu yaptırmalısınız. Aksi halde işletmenin uyguladığı fiyat revize edildiğinde tarafınıza fark yansıtılabilir.
  • Rezervasyon iptal ve değişiklikleri en az 48 saat öncesine kadar bildirilmelidir. Aksi durumda kodlar kullanılmış sayılacaktır.
  • Fiş ya da faturanızı fırsattan yararlandığınız esnada işletmeden almayı unutmayınız.
  • Kişi başı dilediğiniz kadar kupon alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Şarap seçeneği kırmızı ya da beyazdan oluşmaktadır.
  • Haftanın her günü 12:00-23:00 saatleri arasında geçerlidir.
MEKANLAR
Tatil Fırsatları