Palandöken Renaissance Polat Erzurum Hotel'de 1 gece çift kişilik konaklama ve oda kahvaltı HMS Tatil'den 410 TL yerine 226 TL! Advantage, Axess, Bonus Card ve Worldcard'a 3 taksit seçeneğiyle; 27 Şubat-4 Mart arası hariç 31 Mart 2012 tarihine kadar geçer
%44 indirim410.00 TL226.00 TLFırsat sona erdi.
Fırsatı Paylaş
Detaylar
Öne Çıkanlar - Kış sporları merkezinde yer alan otel Renaissance Polat Erzurum Hotel; Palandöken'nin, şehir merkezine yakınlığıyla dağ kenarında muhteşem bir kar tatili sizleri bekliyor! - Palandöken, kış mevsimindeki kar miktarı, kalitesi ve Türkiye'nin en uzun pistine sahip olan kayak merkezi ile en gözde kayak merkezi ünvanına sahip! - Dağ ve şehir manzaralı odalarında sıcacık bir kış tatili için bu fırsatı sakın kaçırmayın! - Kış tatilinizde yorgunluğunuzu atabileceğiniz Renaissance Polat Erzurum Hotel'de hamam, sauna, fitness ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz. - Üstelik POLAT 1,2 ve 3 liftlerinin sınırsız kullanımı dahildir.
Nasıl Kullanılır
Detaylar - Advantage, Axess, Bonus Card ve WorldCard'a 3 taksit seçeneği sunulmaktadır.
- Bu fırsat 27 Şubat-4 Mart arası hariç 31 Mart 2012 tarihine kadar geçerlidir.
- Bu fırsat haftanın her günü geçerlidir. - Kişi başı dilediğiniz kadar fırsat kodu alabilir, kullanabilir ve sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
- Fırsat kodları birleştirilebilir. Konaklamak istediğiniz gün sayısına göre birden fazla fırsat kodu kullanabilirsiniz.
- 0-6 yaş arası ücretsizdir.
- Bu fırsat Renaissance Polat Erzurum Hotel'in standar odaları için geçerlidir.
- Fırsata açık büfe kahvaltı ile standart odalarda konaklama dahildir. - Rezervasyon gerekmektedir. 444 54 67 numaralı telefonu arabilirsiniz.
- REZERVASYON DEĞİŞİKLİKLERİNİN EN AZ 7 GÜN ÖNCEDEN ACENTEYE BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKTİRDE TÜM FIRSAT KODLARI KULLANILMIŞ SAYILACAKTIR.
Bu kış karın tadını Palandöken'de çıkarın! - Mitolojide ve Anadolu'da ki birçok efsânede ismi geçen - Türkiye'nin en uzun ve en gözde pistine sahip olan kayak merkezi ünvanına sahip - 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapan Palandöken'de - Renaissance Polat kalitesinde muhteşem bir kış tatili sizleri bekliyor! Grupanya'dan kış sıcacık geçireceğiniz muhteşem bir kar tatili; Palandöken Renaissance Polat Erzurum Hotel'de 1 gece çift kişilik konaklama ve oda kahvaltı HMS Tatil'den 410 TL yerine 226 TL! Renaissance Polat Erzurum Hotel Renaissance Polat Erzurum Hotel her biri özel tasarlanmış 1 kral dairesi, 3 suit odalı, 20 bağlantılı odalı, 2 özürlü odası, 20 sigara içilmeyen odalı, 158 standart odası toplamda 224 oda ve 469 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor. Dağ ve şehir manzaralı odalarında; direkt çıkışlı telefon, müzik yayını, mini bar, kasa, internet bağlantısı, kablo tv, ücretli tv, merkezi klima, küvet-banyo, wc, bide, saç kurutma makinası, banyoda müzik, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir. Renaissance Polat Erzurum Hotel; Palandöken'de, şehir merkezine yakın olup dağ kenarında, kış sporları merkezinde, Erzurum Havaalanı'na 15 km mesafede yer alıyor.
Listelenen fırsatların sana olan uzaklığı hakkında bilgi almak
ve çevrendeki fırsatlara daha kolay ulaşabilmek için
buradan adreslerini güncelleyebilirsin.
Fırsat hakkında yorum yaz