Senkron Pazarlama'yı takip edin, bundan sonraki fırsatlarından haberdar olun!

Deterjana Son! 1000 Yıkamalık Çamaşır Yıkama Topu ile Artık Çamaşırlarınızı Deterjan ve Yumuşatıcı Eklemeden Yıkayabilirsiniz. Üstelik Çok Uygun bir Fiyata! Kargo Dahil Sadece 9,90 TL

Fırsat Numarası: 26

Ürün Bilgileri

Bulaşık Yıkama Topu ile deterjana son veriyoruz.

Teknolojinin son harikası olan bulaşık yıkama topu insan sağlığını korur ve çevreye zarar vermez. Bulaşıklarınız artık çok kolay yıkanacak üstelik masraf çok az olacak. Bu nasıl mı olur diyenlere buradan açıklama Bulaşık yıkama topu ile bulaşıklarınız çok kolay yıkayabilirsiniz.

Bulaşık yıkama topunun içerisinde ki özel karışımlardan oluşur. Bu top nasıl olurda 1000 yıkama yapıyor diyenler inansın evet içerisinde karışım tam 1000 yıkamalıktır. Bulaşık yıkama topuyla yıkadığınız bulaşıklarınız elle yıkana bulaşıktan daha temiz olacaktır. Bayanların en çok ihtiyacı olan bu ürün artık sizinle tek yapacağınız işlem sipariş vermektir. Bulaşık yıkama topu ile deterjan kullanımınızı %70 azaltabilirsiniz. Neden daha fazla para ödeyin böyle bir ürün varken, hemen nanomatik bulaşık yıkama topuyla tanışın. Bu topun ne özellikleri vardır ne kadar süre kullanılır. En az 1000 yıkama yapan ve yanında deterjan kullanmanıza gerek kalmayacak hemen bu ürünle tanışın. Bulaşık yıkama topu tabaklara zarar veririmi , tabaklarımı çizer mi gibi sorular aklınızda bulunmasın. Rahatça yıkama yapabilirisiniz.

GERÇEK FİYAT 24.50 TL
İNDİRİM %60
KAZANCINIZ 14.60 TL
9.90 TL
9.90 TL
GERÇEK FİYAT 24.50 TL
İNDİRİM %60
KAZANCINIZ 14.60 TL
Bu işletmenin fırsatlarını 864 kişi satın aldı!
  • Ödemenizi yaptıktan sonra vereceğiniz adrese kargolanacaktır.
  • Ücretsiz Kargo
  • Bu ürün Senkron Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • 7 iş günü içinde kargoya verilecektir.
  • Fiyata kargo dahildir.
Tatil Fırsatları