Viorica Store'yi takip edin, bundan sonraki fırsatlarından haberdar olun!

60287 Lego® City Traktör /148 Parça /+5 Yaş

Fırsat Numarası: 659763

Ürün Bilgileri

60287 LEGO® City Traktör /148 parça /+5 yaş

LEGO® City Traktör (60287) oyun setiyle çocukların yaratıcılığını ateşleyin. Bu havalı traktör oyuncağı, büyük arka lastikler, devrilen kepçe ve kaldırılabilen vinç kolu gibi pek çok gerçekçi özellikle doludur. Çiftçi ve kızı minifigürleri, tavşan figürü, 2 saman balyası ve bir sebze kasasıyla eğlenceli çiftlik maceraları için sahne hazır.

5 yaş ve üstü erkek ve kız çocuklar için bir ödül

Bu LEGO setinin kolay anlaşılır yapım talimatlarını kutuda bulabilirsiniz. Ya da internete girip akıllıtelefonlar ve tabletlere yönelik LEGO Yapım Talimatları uygulamasının bir parçası olan Instructions Plus'ı indirebilirsiniz. Bu interaktif yapım rehberi, inanılmaz yakınlaştırma ve döndürme araçları sayesinde acemi yapıcıları usta yapıcılara dönüştürür.

LEGO City'nin harika araçları

LEGO City Harika Araçlar oyun setleri, gerçekçi araçlar ve makinelerle birlikte hayal gücü geniş oyunlara esin kaynağı olacak eğlenceli karakterler sunar. Çocuklar en sevdikleri kara, hava ve deniz araçlarını keşfeder, yapıp oynarken fiziksel becerilerini ve öz güvenlerini geliştirir.

LEGO® City nin heyecanlı dünyasına etkileyici bir ilave olan LEGO City Traktör (60287) oyun setiyle yaratıcılığı ileriye taşıyın. 5 yaş ve üstü erkek ve kız çocukları için idealdir.

Kutuda ne var? Çocukların bir sürü gerçekçi özelliği olan harika bir oyuncak traktör, 2 saman balyası, bir sebze kasası yapması için ihtiyacı olan her şey, ayrıca bir çiftçi ve kız çocuk minifigürüyle bir tavşan figürü var.

Bu LEGO® City Traktör (60287) oyuncağının devasa arka lastikleri, devrilen bir kepçesi, yükselebilen vinç kolu ve minifigür kabini bulunur. Çocuklar eğlenceli oyunlar ve harika sergiler için diğer LEGO oyuncak setleriyle birleştirebilir.

Bu LEGO® City Harika Araçlar traktör oyuncağı, 5 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklar için harika bir yılbaşı, doğum günü ya da her gün sürprizidir.

Yapıldığında traktörün yüksekliği 10 cm, uzunluğu 17 cm, genişliği 7 cm'dir.

Aksesuarlara içinde balkabağı, elma ve havuçlar olan bir kasa ile 2 saman balyası dahildir.

Basılı bir yapım rehberi ve çocuklar için interaktif bir yapım rehberi olan Instructions PLUS ile birlikte gelir. Akıllı cihazlar için ücretsiz LEGO® Yapım Talimatları uygulamasının bir parçasıdır.

LEGO® City Harika Araçlar oyuncakları, gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde yansıtan her tür aracı ve senaryoyu keşfederken çocukların fiziksel becerilerini ve öz güvenlerini arttırmaya yardımcı olan yaratıcı oyunları teşvik eder.

Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle birleştirilebilen tüm LEGO® yapım parçaları ile oynamak eğlencelidir ve katı sektör standartlarına uygundur. 1958 den beri bu hiç değişmedi.

LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.

Ürün Özellikleri

  • Beden: Tek Ebat
  • Seri: LEGO® City
  • Yaş: 5+ Yaş
  • Yaş Grubu: Çocuk
  • Renk: No Color
  • GERÇEK FİYAT 285.01 TL
    İNDİRİM %14
    KAZANCINIZ 39.02 TL
    245.99 TL
    245.99 TL
    GERÇEK FİYAT 285.01 TL
    İNDİRİM %14
    KAZANCINIZ 39.02 TL
    Bu işletmenin fırsatlarını 4 kişi satın aldı!
    • Ödemenizi yaptıktan sonra vereceğiniz adrese kargolanacaktır.
    • 3 Nisan Çarşamba gününe kadar kargoya verilir.
    • Ücretsiz Kargo
    • Bu ürün Viorica Store tarafından gönderilecektir.
    • Marka: Lego
    Tatil Fırsatları