Trump Cadde Garden 74'te 26 Mart Coşkun Sabah Konseri Yemek Seçeneği İle 29.99 TL'den Başlayan Fiyatlarla!

Fırsat Numarası: 20673

Trump Cadde Garden 74'te 26 Mart Akşamı Coşkun Sabah İle Müzik Keyfi Sizler Bekliyor!

İyi eğlenceler...

Menü

Ordövr tabağı
Ara sıcak
Ana yemek
Limitsiz yerli içecek

Coşkun Sabah

Sanatçımız Coşkun Sabah 16 Ekim 1952 doğumludur. Çocukluğu, doğum yeri olan Diyarbakır’da geçmiştir. Müziğe 9 yaşında babasına ait olan cümbüşü kendi kendine öğrenmesiyle başladı. Coşkun Sabah ilkokulu Diyarbakır’da İnönü İlkokulu’nda okudu. Ortaokul birinci sınıfı bitirdiği sene ailecek İstanbul’a yerleştiler. İstanbul’da Atatürk Lisesi’ni bitirdi. Sanatçımızın babası Tekin Bey, Roza Hanım ile evlendikten sonra kayınpederinin yanında terzilik yapmaya başladı. Roza Hanım ev hanımıydı. Tekin Bey amatör bir udiydi. Her hafta, Sabah ailesinin evinde musiki meclisleri kurulur, meşkler yapılırdı. Ailenin büyük oğlu Bülent, üniversitede okumak istiyordu. Bu sebeple ailecek İstanbul’a taşındılar. Bülent Sabah, İstanbul’da İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi’ne girdi. Tekin Bey İstanbul’da da çocuklarına müziğe yönelmeleri konusunda önemli destek verdi. Aynı mahalleden komşuları olan ve uzun yıllar Üniversite Korosu’nu çalıştırmış olan Süheyla Altmışdört, Sabah ailesinin evinde yapılan meşklere katılmış, daha sonrasında Coşkun Sabah ve ağabeyi Bülent Sabah’ı İstanbul Belediye Konservatuvarı’na girmeleri için teşvik etmiştir. Tekin Beyin işleri bozulup iflas edince, ailenin yükü Bülent ve Coşkun Sabah’ın omuzlarına bindi. İki kardeş birlikte çay bahçelerinde müzik yaparak evin geçimine katkıda bulunmaya başladılar. Bülent keman, Coşkun ise ud çalıyordu. Coşkun Sabah’tan yedi yaş küçük olan Taşkın Sabah da önce darbuka, daha sonra da kanunu ile ağabeylerine katıldı.
Coşkun Sabah, 1968 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı’nda okumaya başlamış, burada okurken de 1970 yılında İcra Heyeti’ne girmiştir. 1972 yılında İstanbul radyosunda Klasik Koro’da ud çalmaya başladı. İcra Heyeti’ndeki görevini 1979 yılına kadar sürdürdü. 1976’da Devlet Türk Müziği Korosunda ud sanatçısı olarak çalışmaya başladı. Ud sanatçısı olarak tanınmaya başlayınca Coşkun Sabah’a çeşitli gazinolardan da teklifler gelmeye başladı. Maddi nedenlerle gazinoların tekliflerini kabul edince, Devlet Türk Müziği Korosu’ndaki görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Koro şefi olan Prof. Dr. Nevzat Atlığ, Coşkun Sabah’ın ayrılma gerekçelerine hak vermiş ve korodan ayrılan kimseyi geri kabul etmezken Coşkun Sabah’a, “Sen ne zaman geri dönmek istersen yerin burda hazırdır,“ demiştir. Gazinolarda ud sanatçısı olarak çalışmaya başlayınca pek çok sanatçıya udu ile refakat etti. İlk bestesi, Emel Sayın tarafından plağa okunan “Gel kalbime Gir” isimli şarkıdır. Büyük kitlelerce tanınınıp sevilen ilk bestesi ise Bülent Ersoy tarafından okunan “Baharı Bekleyen Kumrular Gibi”dir. Ardından “Beddua”, “Toprak Alsın Muradımı”, “İşte Bu Bizim Hikayemiz”, “Dert Çekmeye Gidiyorum” gibi besteleri Bülent Ersoy, Emel Sayın, Adnan Şenses, Neşe Karaböcek gibi şarkıcılar tarafından okunmuş, o güne kadar ud virtüözü olarak sahip olduğu ününün yanına besteciliği de eklemiştir. Bülent Ersoy, Maksim Gazinosunda sahne alırken sıra Coşkun Sabah bestelerine gelince adet olduğu üzere nakarat kısmında mikrofonu şarkının bestecisi olarak Coşkun Sabah’a uzatır. Coşkun Sabah’ın, şarkının (Çınladın durdun kulaklarımda ...) meyan bölümünü okumaya başlamasıyla oluşan dinleyicilerin alkışları ve beğenisi yapımcıların gözünden kaçmaz. Kendisine kaset teklifleri gelir. 1980 yılında, Ferdi Özbeğen’in bir piyano eşliğinde müzikhollerde çalıp söylemesinden etkilenmiş, “Ben de ud ile insanlara müziğimi dinletebilir ve eğlendirebilirim,” düşüncesinden hareketle şarkıcılığa karar vermiştir. Zaman içerisinde eğlence dünyasında “Coşkun Sabah tarzı”nı yaratmıştır. İnsanlara önce ağırlıkla kendi bestesi olan şarkılarını dinletir. Sonra Klasik Türk Sanat Müziği eserlerinden örnekler sunar. Udu ile müthiş taksimler yapar. Ardından da günün popüler şarkı ya da türküleriyle insanları oynamaya, dansetmeye davet eder. Sahne şovu ud üzerine kuruludur. Kendisine bir ritim cihazı ve bir klavye eşlik eder. Tek başına sahne yapmaya başlamasıyla, gelen albüm tekliflerini de değerlendirmiş ve 1981 yılında “Aşk Kitabı” adlı ilk solo albümünü çıkarmıştır. Sonrasında “Bir Pazar Günü”, “Son Buluşmamız”, “Hatıram Olsun” albümleriyle de çıkışını sürdürmüştür.
Sanatçımızın 1990 yılında piyasaya çıkan “Beni Unutma-Aşığım Sana” adlı kasedi tüm zamanların en çok satan kasetidir. Coşkun Sabah’ın seksen kadar bestesi olup, bunlardan en az yirmi tanesi bir çok sanatçı tarafından seslendirilmiş ve “hit” olmuştur. Bestelerinin büyük çoğunluğunda söz yazarı olarak Ahmet Selçuk İlkan, İlkan San, Ali Tekintüre, Aşkın Tuna gibi söz yazarlarının imzası olmakla birlikte kendisinin sözlerini yazdığı yirmi bestesi vardır.  1997 yılında hayatını Ceyda Okay ile birleştiren Coşkun Sabah iki çocuk babasıdır. Sanat yaşamına ara vermeden canlı performans ağırlıklı olarak devam etmektedir. Bir çok festival, düğün ve müzikholde sahne alarak sevenleri ile buluşmaktadır.

GERÇEK FİYAT 45.00 TL
İNDİRİM %34
KAZANCINIZ 15.01 TL
29.99 TL
29.99 TL
GERÇEK FİYAT 45.00 TL
İNDİRİM %34
KAZANCINIZ 15.01 TL
Bu işletmenin fırsatlarını 112 kişi satın aldı!
  • Biletinizi konser günü kodunuzu ileterek gişeden alabilirsiniz.
  • Oturma planı otomatik olarak belirlenmektedir.
  • Kupon Son Kullanım Tarihi: 26 Mart 2016
  • Satın alma işlemini tamamladıktan sonra fırsat kodunuz e-posta adresinize ve cep telefonunuza gönderilecektir.
  • Rezervasyon gereklidir. Rezervasyon bilgileri kupon kodunuzla birlikte e-posta adresinize gönderilecektir.
  • Satın alım sonrası iptal, iade ve değişiklik yapılamaz.
  • Fiş ya da faturanızı fırsattan yararlandığınız esnada işletmeden almayı unutmayınız.
  • Kişi başı dilediğiniz kadar kupon alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Bilgi ve rezervasyon için 0533 526 74 74nolu telefonu arayabilirsiniz.
  • Konser saati 22:00'dir.
  • Rezervasyon gerekmemektedir. Biletler 1 saat öncesinde gişeden temin edilebilir.
Tatil Fırsatları