Seçilen kriterlere uygun aktif kampanya bulunmamaktadır. Kriterleri değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.

Ege Denizi’nde bulunan ve komşumuz olan Yunanistan’a ait gezilip görülebilecek birçok rüya gibi ada bulunuyor. Kusursuz plajları, büyüleyici mavilikteki denizi ile bir adadan beklentinizin çok daha fazlasıyla karşılaşacağınız Yunan adalarında tatiliniz dolu dolu geçecek. Uyguladığı esnek vize şartları ile de ilk kez yurt dışında tatil yapacak olanlar için şahane bir alternatif olan bazı Yunan adalarına vize de gerekmiyor. Rodos, İstanköy, Meis, Sakız, Sisam ve Midilli vize istemeyen Yunan adaları arasında yer alıyor. Kendine has bembeyaz evleri, masmavi denizi ve köklü tarihiyle sizleri bekleyen adaları özellikle yaz aylarında ziyaret edebilirsiniz. Tek başınıza ya da sevdiklerinizle Yunan adaları turuna çıkarak sıcakkanlı Yunan halkıyla tanışabilir ve unutamayacağınız bir tatil geçirebilirsiniz. Tatiliniz boyunca geleneksel mimarisiyle tasarlanmış otellerde konaklayarak Yunanistan’ın büyülü atmosferini yaşayacak, etrafınızda gördüğünüz tüm manzaralara hayran kalacaksınız.

Yunan adaları tur fiyatarı ne kadar?

Yıllık izinleri ve bayram tatillerini değerlendirmek için en keyifli tatil alternatiflerinden olan Yunan adaları tur fiyatları özel seçenekler ve en uygun fiyatlarla sizlerle buluşuyor. Yunan adalarını bir gemi turuna katılıp gezmek ise en mantıklı seçenekler arasında bulunuyor. Hem eğlenip yeni yerler keşfedeceğiniz hem de inci gibi kumunun ve masmavi denizinin tadını çıkarabileceğiniz Yunan adalarında unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayacaksınız. Yaz aylarında pek çok ülkeden turistin tatil merkezlerinden olan Yunan adalarına size sunduğumuz Yunan adaları tur fırsatlarından birini seçerek seyahat edebilirsiniz. Her Yunan adasında başka bir hikayeyle karşılaşacak, bazen de bu hikayenin kahramanı siz olacaksınız.

Yunan Adaları’nda ne yenir?

Yunan adalarında Ege mutfağına has otlar başta olmak üzere mevsim meyveleri, sebzeleri, zeytinyağlı mezeler, yemekler ve deniz ürünleri ön plana çıkıyor. Tüm tatiliniz boyunca hem taptaze ve lezzetli yemekler tadacak hem de gönlünüzce eğleneceye doyacaksınız. Size özel hazırladığımız listemizden en ucuz Yunan adaları turunu bulabilir veya bütçenize uyacak dilediğiniz Yunan adaları turunu satın alarak hem kendinize hem de sevdiklerinize harika bir tatil olanağı sağlayabilirsiniz.

Kapat
devamı...
Şehir Fırsatları