0 (850) 333 03 23
info@firsatbufirsat.com
Amaç

Bu Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması Politikası, sitemizin ne gibi kişisel veriler topladığını, bu bilgilerin nasıl kullanıldığını, gerekli durumlarda bu bilgilerin kimlerle paylaşabileceğini, sitemizin topladığı/işlediği/sakladığı kişisel verilerinize ilişkin haklarınızın ne olduğunu, bu hakları nasıl kullanabileceğinizi ve elektronik ticari iletiler konusundaki tercihlerinizi nasıl değiştirebileceğinizi açıklamaktadır.

Hukuki dayanak

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve benzeri kanun ve yönetmeliklerden kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirebilmek için kişisel verilerinizi (ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-posta, cinsiyet, adres ve kişiyi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik bazı kişisel bilgileri) toplamaktadır.

Gizlilik/Kişisel verilerin kullanılması Politikamız neleri kapsar?

Gizlilik/Kişisel verilerin kullanılması politikamız Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Orgaizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait siteyi gezerken ve/veya servislerini kullanırken sizden topladığımız kişisel bilgilerinizi nasıl işlediğimiz konusunu kapsar.

Kişisel bilgi toplamadaki önceliğimiz size düzenlenebilir, verimli bir tecrübe sağlamaktır. Sadece bu amaç doğrultusunda kişisel bilgi toplamaktayız.

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait site üyeliğinizi gerçekleştirirken size ait ad, soyad, doğum tarihi, cep telefonu numarası, e-posta, cinsiyet, adres ve kişiyi doğrudan veya dolaylı olarak tanımlamaya yönelik bazı kişisel bilgileri toplar. Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi sitesinin servisini geliştirmek için kullanıcının tercih bilgilerini de toplayabilir. Ayrıca kullanıcının sağlamış olduğu, geri bildirimler, öneriler ve servise atmış olduğu epostalarda Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından saklanmaktadır. Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi topladığı bilgileri ama sadece buna bağlı kalmayarak site servisini geliştirmek, eposta ve web optimizasyonu yapmak, yeni özellikler eklemek için kullanabilir. Girilen bilgi, tüm kullanıcılar arasında reklam ve pazarlama amaçlı demografik veri saptamak ve hedeflemek adına bütünleştirilebilir.

Saklanan tüm kullanıcı bilgileri gizlidir. Gizlilik/Kişisel verilerin kullanılması politikamız Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sahip olmadığı ve/veya kontrol etmediği 3. Partileri kapsamaz. Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Saklanan tüm kullanıcı bilgileri gizlidir. Gizlilik/Kişisel verilerin kullanılması politikamız Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin sahip olmadığı ve/veya kontrol etmediği 3. Partileri kapsamaz. Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi, topladığı kullanıcı özelliklerini pazarlama ve reklam amaçlı paylaşabilir.

Bilgilerinizin kullanıldığını anladığınız durumda bize bildirebilir ve/veya Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi sitesine ait eposta servisinden kaydınıza erişebilir ve gerekli değişiklik, güncelleme ve/veya silme gibi işlemleri yapabilirsiniz.

6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun uyarınca; onayın geri alındığına ilişkin kayıtlar bu tarihten itibaren 1 yıl; ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer her türlü kayıt ise gerektiğinde ilgili bakanlığa sunulmak üzere 3 yıl saklanacaktır. Süre geçtikten sonra kişisel verileriniz şirketimiz tarafından silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir

Çerezler Nedir?

Çerezler bilgisayarınızın sabit sürücüsüne web sunucunuz aracılığıyla gönderdiğimiz, bizim sistemimizde, web sunucunuzu tanımlayan, bize sitemizdeki sayfaların nasıl, ne zaman ve kaç kişi tarafından ziyaret edildiği bilgisini veren alfanumerik tanımlayıcılardır.

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi çerezleri kişisel bilgi toplamaz ve çerezler ile toplanan bilgileri herhangi başka kişisel bilgilerle kim olduğunuzu, rumuzunuzu ya da eposta adresinizi bulmak için birleştirmez.

Genel sunucuların birçoğunda bulunan toolbar'daki "yardım" kısmı size sunucunuzda yeni çerezleri nasıl engelleyeceğinizi, sunucuya yeni bir çerez atıldığı zaman size nasıl haber verilebileceğini ya da çerezlerin tamamiyle nasıl devre dışı bırakılacağını belirtir. Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi avantajlarından ve özelliklerinden yararlanmak için çerezleri önemle aktif bırakmanızı tavsiye ederiz.

Bazı iş ortaklarımız websitemizde çerez kullanabilirler (örnek; reklam verenler). Ancak bu çerezlere erişim ve bu çerezler üzerinde Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi olarak kontrolümüz bulunmamaktadır.

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi aldığı herhangi bir bilgiyi paylaşıyor mu?

Kullanıcıların kişisel bilgilerinin kullanılması iş dünyasında çok kritik bir konudur. Kullanıcı bilgilerinden hiçbirini kiralamayacağımızın ve de satmayacağımızın teminatını veriyoruz. Kullanıcı bilgilerini aşağıda belirtilen şekilde değerlendireceğiz.

Kullanıcı bilgilerini tamamen yasalara uygun şekilde güvenilirliğine inandığımız amaçlar çerçevesinde; kendi kural ve anlaşmalarımızı diğer anlaşmalarda uygulatmak istediğimizde, ya da Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin çalışanlarının ve kullanıcılarının hak ve güvenliklerini korumak için kullanacağız.

İzniniz ile: Yukarıdan belirtilen durumlar dışında, üçüncü şahıslara bilgilerinizin verilmesi durumunda ve ya belirtilen amaçlar dışında kullanıldığında bilgilendirileceksiniz. Ayrıca bu durumda bilgilerinizin paylaşımını engelleme seçeneğine de sahip olacaksınız.

Resmi Makamlarla Kişisel Veri Paylaşımı

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi ziyaretinize veya üyeliğe ilişkin kişisel verilerinizi ve gezinme bilgileriniz gibi trafik bilgilerinizi; güvenliğiniz ve Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin yasalar karşısındaki yükümlülüğünü ifa etmesi amacıyla yasal olarak bu bilgileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşabilecektir.

Hakkımdaki bilgiler güvenilir mi?

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait sitedeki hesap bilgileriniz gizlilik ve güvenlik gerekçesiyle belirleyeceğiniz şifre tarafından korunmaktadır. Şifrenizi kimseyle paylaşmamalı ve otorite sahibi olmayan kişilerin eline geçmesinden korumalısınız.

Diğer sitelere linkler

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait sitede yayınladığı linkleri değerli ürün, servis ve haberlere ulaşımınız için rehberlik amaçlı olarak kullanmaktadır. Linkini verdiği sitelerdeki içerikten sorumlu değildir ve tamamen bağımsızdır. Bu siteler hakkındaki sorularınızı, o sitelerin gizlilik politikasını inceleyerek giderebilirsiniz.

Yaşa uygun içerik

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait site çocukların kullanması için yapılmış bir site değildir, özellikle 13 yaş altı çocuklar için. 13 yaşından küçük olanların siteyi kullanmalarına, kişisel bilgilerini girmelerine ve eposta almalarına izin verilememektedir. 13 ile 17 yaş arası kişilerin siteyi kullanmaları ve eposta alabilmeleri için ebeveynlerinden ve ya büyüklerinden izin almaları gerekmektedir.

Nasıl üyeliğimi iptal ederim?

Üyeliğinizi iptal etmek için Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sitesine ait epostalarındaki ilgili ( üyeliğin iptali) linki tıklayabilirsiniz.

Daha önce açıklandığı gibi, browserlardaki "yardım" seçeneği nasıl yeni cookie'lerden korunabileceğinizi, ya da nasıl cookie'leri silebileceğiniz hakkında yol gösterecektir. Ayrıca önemli bir konu ise, bizden gelen cookie'leri alamamanız durumunda ise sitemizin ilgi çekici özelliklerinden de yararlanamayacaksınız.

Kullanım Şartları

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait siteyi incelemek istediğinizde, ziyaretiniz ve gizliliğiniz yine belirlenen Gizlilik/Kişisel Verilerin Kullanılması Politikası ve Kullanım Şarları'na göre olacaktır. Belirlenen hasar verme ve kuralları çiğneme TC Kanun ve Yasaları çevresinde değerlendirilecektir.

Eğer sözleşme hakkında herhangi bir sorunuz olursa, çekinmeden Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne eposta atabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikasını zaman zaman değiştirme hakkına sahiptir. Ancak herhangi bir değişiklik yapıldığında söz konusu değişiklikler net şekilde belirtilecektir. Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait siteyi devamlı ziyaretleriniz, iş bu düzenlemeleri onayladığınız anlamına gelmektedir.

Uygulanacak Hukuk, Yetkili Mahkeme ve İcra Daireleri

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tabidir. Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’nin uygulanmasından doğabilecek her türlü uyuşmazlığın çözümünde İstanbul Merkez Mahkeme ve İcra Daireleri yetkilidir.

İletişim İzni

İşbu Gizlilik/Kişisel Verilerin Korunması Politikası ve İletişim İzni’ni kabul etmekle, bizimle paylaşılmasına rıza göstermiş olduğunuz kişisel verilerinizin, tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi ve size özel tanıtım, promosyon, reklam, satış, pazarlama, anket ve benzer amaçlı her türlü elektronik iletişimin telefon, kısa mesaj (SMS), e-posta ve benzeri yollarla yapılması ve diğer iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla; toplanmasına, saklanmasına, işlenmesine, kullanılmasına ve Fırsat Bu Fırsat İnternet Hizmetleri Reklam Turizm Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu üçüncü kişilere yine hak sahibi olduğu ve aynı veri tabanını kullanan/kullanacak diğer tüm sitelerine aktarımına izin vermiş bulunmaktasınız.