Seçilen kriterlere uygun aktif kampanya bulunmamaktadır. Kriterleri değiştirerek tekrar deneyebilirsiniz.

 

Kültür

Fırsat Bu Fırsat! Çok geniş bir alanı kapsayan kültür kitapları, hayata bakış açınızı değiştirebilecek ve derinleştirebilecek, ilgi alanlarınızı genişletebilecek ve çoğaltabilecek potansiyele sahip. Yeni bilgilere karşı iflah olmaz bir merakınız varsa, kültür kitaplarının size sunabileceklerini kaçırmayın.

Fırsat Bu Fırsat! Kültür Konuları Nelerdir? Kültür, insanların veya toplumların kendilerine has olan ve gelecek nesillere aktardıkları, maddi ve manevi her şeyi kapsayan bir sistemdir. Gerçi ulaşım olanakları ve internet sayesinde artık bir dünya kültüründen bahsetmek de mümkün. Bir kutlama, bir akım, bir müzik tarzı veya bir moda tüm dünyayı etkileyebilmekte. Dolayısıyla, bir kültür kitabı okuduğunuzda sadece yerel bir kültür hakkında değil, dünya çapındaki bir kültür hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Bu da hem günlük yaşamda hem de başka durumlarda işinize yarayacaktır. Fırsat Bu Fırsat! Kültür arttıran kitaplar okumak hiçbir zaman vakit kaybı değildir, her zaman iyi bir fikirdir. Kendinizi geliştirmek için her fırsat sizin yararınıza. Kültür, antropoloji ve sosyoloji alanlarının da başlıca konusudur. Kültür alanındaki kitap okumalarınızı bu alanlara da açabilirsiniz.

Fırsat Bu Fırsat! Kendinizi Geliştirebileceğiniz Kültür Kitapları Kültürünüze geliştirecek kitaplar çok farklı alanlardan kültürünüzü geliştirebilir. Belli bir ilgi alanınız yoksa işe genel kültür kitap okumalarıyla başlayabilirsiniz. İlber Ortaylı'nın "Türkiye'nin Yakın Tarihi" ve diğer kitaplarını, "Tarihi Değiştiren Olayları", "Lüzumsuz Bilgiler Ansiklopedisi" serisi, NTV Yayınları'nın "101" serisi ("Zihni Geliştirmenin 101 Yolu", "Mitoloji 101", "Mimarlık 101", "Sanat 101", "Felsefe 101", "Müzik Teorisi 101"), "21 Sıradan Şeyin Sıra Dışı Tarihi" ve daha fazlasını genel kültür kitap önerileri arasında sayabiliriz. Popüler kültür kitap önerileri olarak da "Medya ve Popüler Kültür", "Popüler Kültür ve Yüksek Kültür", "Medyatikleşen Kültürler" veya "Popüler Kültürün Politik Yüzü" ve benzeri kuram kitapları verilebilir. Kültür sanat kitapları ve görsel kültür kitap çeşitleri de bilhassa sanat alanına ilgi duyanlara hitap edecektir.

Kapat
devamı...
Tatil Fırsatları