Bu Fırsat Kaçtı :(

1001 Sanat'tan Sömestr Boyunca Hapşuu, Neşeli Çılgınlar, Kuşbaz, Kutup Masalı, Pinokyo ve Nice Çocuk Oyunlarından Oluşan Tiyatro Festivali

Fırsat Numarası: 31908

1001 Sanat ile sömestr boyunca çocuklar tiyatroya doyacak!

İstanbul'un her bölgesinde oynanacak oyunlar ile çocuklar hem eğitici hem öğretici oyunlar ile dolu dolu bir tatil geçirecek!

Miniklere iyi eğlenceler dileriz...

Neşeli Çılgınlar

İçinde sadece 3 çılgın kuşun yaşadığı bir köy düşünün.
Birbirinden farklı, bir o kadar zıt ama bir o kadarda birbirine bağlı bu 3 kuşun hayatlarındaki tek amacı yumurtalarını korumaktır. Kahramanlarımız her zaman ki gibi yuvalarında mutlu mesut yaşarken birden köye hiç beklenmedik birisi çıkagelir ve kuşlardan sevimsiz bir isteği vardır.

Bakalım bu isteğe Neşeli Çılgınlar nasıl cevap verecek?
Neşeli Çılgınlar kendi başlarına tüm sorunların üstesinden gelebilecek mi?
Bu görkemli maceraya ortak olmaya hazır mısınız?

Haydi yerlerinizi alın ve şov başlasın!
 
OYUNCULAR;
Sevkan Çelik
Burak Aydın
Tuğçe Yükselel
Ebru Sayar
Şahin Kantemir
 
Müzik: Atölye Tayfası-Alim Dedei
Dekor: Coşkun Gültekin-Ali Nadir Birim
Kostüm: Beyza Birgen
Koreografi: Atölye Tayfası
Afiş Tasarım: Serkan Şakir
Yazan-Yöneten: Barış Can Çelik
Sanat Yönetmeni: Kerem Yılmaz
 
Tür; Çocuk Oyunu
Süre; 55 Dk.

Ormandaki Kristal

Süper kahraman olmak ister miydiniz? Kötülerle savaşmak, suçluları adalet karşısına çıkarmak, dünyada barış ve dengeyi sağlamak..? Bunların hepsi çok güzel değil mi? Peki ya özel yetenekleriniz elinizden alınsaydı, o zaman da insanlara yardım edebilir miydiniz? Yoksa eski hayatınıza geri mi dönerdiniz..?

Mavi Orman’da gizemli şeyler oluyor. Neyse ki Über Kahramanlar Kurulu'nun süper üyeleri Red Kit, Finn ve Fiona günü kurtarmak için burada. Ama bir sorunları var. Yetenekleri bu macerada onlarla değil. Ha bu arada bahsetmeyi unuttum, Buzlar Kraliçesi Elsa'nın buzdan sarayı, düzenbaz bir cadının elinde. Yeterince karışık oldu mu?

Kahramanlarımız Elsa’nın sarayini geri almasında yardımcı olabilecek mi? Mavi Orman’da ağaçlar yeniden meyve verecek mi? Kahramanlarımız yeteneklerini geri alabilecekler mi? Hala süper kahraman olmak istiyor musunuz? Eğer öyleyse Orman’a buyurun, ve hayatınızın en sıradışı hikayesine tanıklık etmeye hazır olun!

OYUNCULAR;
Beyza Birgen
Soner Göleli
Burçin Onaran
Kaan Akbulut
Deniz Kaya
 
Müzik: Atölye Tayfası-Alim Dedei
Dekor: Ali Nadir Birim-Coşkun Gültekin
Kostüm: Beyza Birgen
Afiş: Serkan Şakir
Uyarlayan-Yöneten: Alim Dedei
Sanat Yönetmeni: Kerem Yılmaz
 
Tür; Çocuk Oyunu
Süre; 55 Dk.

Pinokyo

Küçük bir kasabada Geppetto isminde ihtiyar bir oyuncakçı yaşamaktadır. Geppetto tahtadan oyuncak ve kukla yapıp satarak geçimini sağlamaktadır. İhtiyar oyuncakçı Geppetto’un hiç çocuğu olmamış ve buna da çok üzülmektedir. Tek derdi budur. Yeni bir kukla yapar ve adını Pinokyo koyar. Herkese iyilik yapan Gepetto’nun dileği bir iyilik perisi tarafından gerçekleştirilir. Pinokyo artık canlı ipsiz bik kukladır. Gepetto çok mutludur. Ama Pinokyo gerçek bir çocuk olmak istemektedir. Gerçek bir çocuk olabilmesi için dürüst, çalışkan, yardımsever, iyi ahlaklı ve cesur bir çocuk olması gerekmektedir.

Bir gün okuldan dönerken tilki ve kedi tarafından kandırılır. Tilki onu gösteri dünyasının ünlü kuklacısına satar. Pinokyo tehlikenin farkında değildir. Kuklacı tilkiye istediği miktarı ödemediği için kılık değiştirerek Pinokyo’yu ordan kurtarır, Pinokyo’ aramaya gelen arkadaşını da kandırıp onları, çocukları eşeğe çevirip onları eşek adasında madende çalıştıran Wicked’a satar. Gepetto uzun arayışları sonucunda çocukları bulur ve onları perinin yardımıyla kurtarır. Pinokyo, yaşadığı maceralar sırasında dürüst, çalışkan, yardımsever, iyi ahlaklı ve cesur biri olduğu için gerçek bir çocuğa dönüşmüştür.

OYUNCULAR

Tuğçe Sepetci

Kevser Çamoğlu

Doğukan Demirkapılar

Kamil Samet Selçuk

Esat Özcan

Birce Ece Toksavul

 

Müzik: Atölye Tayfası-Alim Dedei

Dekor: Ali Nadir Birim-Coşkun Gültekin

Kostüm: Beyza Birgen

Afiş: Serkan Şakir

Uyarlayan-Yöneten: Bilal Aydoğdu

Sanat Yönetmeni: Kerem Yılmaz

 

Tür: Çocuk Oyunu

Süre: 45 Dk.

Hapşuu

"Hapşu ve arkadaşlarının, kaybolan güneşi bulmak için atıldıkları maceradaki yeni keşifleri ve bu arayış sırasında hem yardımlaşmayı hem depaylaşmayı öğrenmeleri minik izleyicilerine keyifli anlar yaşatacak. Hapşu ve arkadaşlarının bu keşiflerine ortak olmak için sizleri de oyunumuza bekleriz."

Kutup Masalı

Buz gibi bir masal hayal edin...

Masalımızın içinde; penguenler, eskimolar, kutup ayısı ve pandanın olduğunu düşününün...

Bu kahramanları kutuplarda bir köye yerleştirsek çok eğlenceli olmaz mıydı?

Kesinlikle "Bu çılgınca!" olurdu...

Eğlenceli giden bu masalda eskimolar yıllardan beri tartışma konusu olan "Öküz çayırı hangi kraliyete aittir?" sorusuna bir türlü cevap bulamazlar ve kendi aralarında bir uyuşmazlığa giderler. Çitler çekilir ve sınırlar belirlenir. Öküz çayırı yüzünden köy ikiye ayrılmıştır ve bir türlü istenilen huzur yakalanamamıştır. Birlik beraberliği bir türlü yakalayamayan ve anlaşamayan kahramanlarımızın köyüne bir gece davetsiz bir misafir çıkagelir...

Farklı bir iklime ait olan bu sevimli misafirimiz köyde büyük bir paniğe neden olur fakat bu misafirimizin yardıma ihtiyacı vardır...

Köy halkı yabancı oldukları bu misafire henüz alışamamışken hiç beklemedikleri bir durumla daha karşılaşırlar...

Küresel ısınma!.

Bakalım kahramanlarımız küresel ısınmayla nasıl baş edecekler?

Siz de bu masalı merak ediyorsanız "Kutup Masalı" nın sevimli ve eğlenceli dünyasına tanıklık edin...

Oyuncular:
Ahu Seda Akbaş
Burak Aydın
Can Emrah Yaman
Rukiye Gül
Ömer Faruk Yıldırım
Şahin Kantemir

 

Müzik: Mert Gürkan-Alim Dedei

Dekor: Ali Nadir Birim-Coşkun Gültekin

Kostüm: Beyza Birgen

Afiş Tasarım: Serkan Şakir

Yazan-Yöneten: Barış Can Çelik

Sanat Yönetmeni: Kerem Yılmaz

Tür: Çocuk Oyunu
Süre: 60 Dakika

Tankuk ile Minkak

Tankuk ile minkak iyi iki arkadaştır. Tankuk yaramaz bir çocuktur. Minkak ise onun aksine derslerinde başarılı söz dinleyen örnek bir öğrencidir. Bir gün öğretmenleri tankuk un yaptığı yaramazlıklardan ötürü örnek olması ve yardımcı olması için, minkakın yanına oturtur. Minkak ona hem ders çalışırken hem de oyun oynarken neyin doğru neyin yanlış olduğunu eğlenceli bir üslupla öğretir.

Oyunun teması: Doğru arkadaş edinmenin insan hayatında birey olma açısından önemi.

 

YAZAN – YÖNETEN: Erkay YAVUZ
OYUNCULAR: Kerem TANIK, Çağatay DÖRTILDIZ, Erkay YAVUZ

Devr-i Alem

Kıtalar ve ülkeler, “Devr-i Alem” isimli müzikal kukla tiyatrosunda kültürel özellikleriyle karşımızda olacak. Yine heyecanlı bir macera bekliyor bizleri…

 

İlginç icatlarıyla tanınan profesör, yeni bir makine icat eder. Bu makineyle istediği ülkeye anında gidebilecektir. Mahallenin afacanı Vecihi bunu öğrenince arkadaşı Murat’ı da yanına alarak makineye biner ve profesörden habersiz ülkeler arası yolculuğa çıkarlar. Bu eğlenceli yolculukta Hindistan, Meksika, Polonya, Japonya, İspanya gibi ülkelere ve Afrika kıtasına giderler. Akıllı ve çalışkan bir öğrenci olan Murat, bu ülkelere dair bildiklerini Vecihi’ye anlatır. Yolculuk sırasında Vecihi, derslerine çalışmayarak aslında pek çok değerli bilgiden mahrum kaldığını öğrenecektir.

 

Oyunumuz için özel olarak yapılmış ipli kuklalar, yöresel kıyafetleriyle otantik müzik eşliğinde ülkelerin yerel danslarını sergileyecekler, seyirciler de dünyadaki pek çok ülke hakkında eğlenerek bilgi sahibi olacaklardır.

Kuşbaz

Hiç uçmak istediniz mi?

Herkesin hayalidir uçmak. 
Gökyüzünde kanatlar ile yada kanatsız süzülmek.
Peki siz uçabiliyor musunuz? 
Kuş musunuz? yoksa insan mı? 
Uçmak için kanat gerekli mi? Yada Kuş olmak?

Bunların hepsini gelin eğlenerek, gülerek, bazen hüzünlenerek beraber bulalım.
Özgürlüğün gökyüzünde değil, insanın içinde olduğunu öğrenelim.

Nerede mi? Tabi ki de Kuş cennetinde. 

Her türden kuşların var olduğu bir serüvende bir yolculuğa çıkalım.
Bir Krallık düşünün, içinde Baykuşların, Papağanların ve kendini Baykuş sanan bıldırcınların olduğu.  
Eğlencenin, Aksiyonun ve olmazsa olmaz sakarlıkların bol olduğu bir Krallık. 
Eğlenceli dünyaları artık eskisi kadar eğlenceli olmayacaktır artık.
Neden mi?

KUŞBAZ: Eski zamanlarda kuş avcılarına verilen isim. Kuşbazlar yakaladıkları kuşları pazarlarda satarak geçimini sağlarlar.

Bir meslek düşünün, görevi kuş avlamak olan bir meslek. İşte Krallığımıza gelen insanın mesleği de bu. Bakalım Kuşlarımız, bu durumla nasıl başa çıkacak.

Neler yaşanacak. Merak ediyor musunuz?

Gelin bunun cevabını hep beraber bulalım. Ve Eğlenceye hazır olun.

NOT: Özgürlüğün yaşayan herkese armağan olduğu şu yaşamda. Kimsenin özgürlüğünü alamazsın elinden, bu hayvan dahi olsa bile.


OYUNCULAR;
Esra Tuncer
Selin Selçuk
Görkem Saygı
Rasim İşeri
Yusuf Yücetaş 
 
Müzik: Atölye Tayfası-Alim Dedei
Dekor: Ali Nadir Birim-Coşkun Gültekin
Kostüm: Beyza Birgen
Afiş Tasarım: Serkan Şakir
Yazan-Yöneten: Eyüp Türkan
Sanat Yönetmeni: Kerem Yılmaz 
 
Tür; Çocuk Oyunu
Süre; 45 dk

Karınca Masalı

Minik bayanlar, baylar hepiniz karıncaların dünyasına hoş geldiniz! Biz karıncalar çalışmayı çok severiz. Yazın çalışır yemekleri stok yaparız. Kışın ise hem yazın yorgunluğunu atarız hem de topladığımız yemekleri afiyetle yeriz. Kendi evimizi kendimiz yaparız. Kendi ağırlığımızdan çok daha fazla ağırlıktaki kırıntıları sırtlanır evimize kadar taşırız. 
Yöneticimiz ise Kraliçe Karınca’ dır. O ne derse o olur. E neticede Kraliçe değil mi ama!? Bugün burada kiminiz evinden, kiminiz okulundan çıkıp buralara kadar geldiniz ve karıncaların büyülü dünyasını seyredeceksiniz!.. O zaman herkes hazırsaaaa…. Karınca Masalı BAŞLASINNN!!!
 
​Oyuncular;
Alim Dedei
Emine Akkoyunlu
Hazal Hilal Erulusoy
Mahmut Ugar
Şahin Kantemir
Tuğçe Sepetçi​
​Yazan – Yöneten; Barış Can Çelik

Cesur Kanatlar Ülkesi

Dünyanın bilinmeyen bir yerinde, bilinmeyen bir zamanda Kuşlar Ülkesi diye bir yer varmış. Devasa bir Baobab ağacı üzerine kurulmuş bu ülkede binbir çeşit kuş bir arada mutlu ve güvende yaşarmış.
Fakat bu ülkede uçmak yasakmış. Evet doğru duydunuz bu ülkede kuşların uçması yasakmış. Çünkü kuşlar ne zaman göklerde özgürce uçsa bir avcı çıkagelip onları yakalıyormuş. Gökyüzüne ait olan,
özgürce uçan kuşlar kafeslere kapatılıyor ve özgürlükleri ellerinden alınıyormuş. Hatta yıllar yıllar önce bu nedenle Kuşlar Ülkesi’nin en cesur kuşlarından Fırtınakanat, Kuşlar Ülkesi’nde ve dünyada
yaşayan tüm kuşları korumak için kendi gibi cesur kuşlardan oluşan Cesur Kanatlar Timini kurmuş..

Ve Kuşlar Ülkesi’nin adı artık CESUR KANATLAR ÜLKESİ olmuş.

YAZAN: FATOŞ BAŞ
YÖNETEN: UĞRAŞ ATAY
DEKOR: NAZMİ KARABACAK
KOSTÜM: NEŞE HATUN
MÜZİK: SEDAT CEVRİOĞLU
SES & IŞIK: İBRAHİM BÜYÜK
OYUNCULAR:
SEDA NUR ŞİMŞEK
A.MEHMET ALİ ASLAN
SERHAT MUTLUER
ZEHRA EKİNCİ
YUSUF EREN EKİNCİ
SÜRE : 50 DK.

GERÇEK FİYAT 28.00 TL
İNDİRİM %36
KAZANCINIZ 10.00 TL
18.00 TL
18.00 TL
GERÇEK FİYAT 28.00 TL
İNDİRİM %36
KAZANCINIZ 10.00 TL
Bu işletmenin fırsatlarını 9449 kişi satın aldı!
  • Her yaş grubu için bilet alınması gerekmektedir.
  • Veliler dahil her birey bilete tabidir.
  • Rezervasyon gerekli değildir. Biletlerinizi fırsat kodlarınızı ileterek etkinlik saatinden 1 saat önce gişeden alabilirsiniz.
  • Oturma planı otomatik olarak belirlenmektedir.
  • Kupon Son Kullanım Tarihi: 4 Şubat 2018
  • Satın alma işlemini tamamladıktan sonra fırsat kodunuz e-posta adresinize ve cep telefonunuza gönderilecektir.
  • Satın alım sonrası iptal, iade ve değişiklik yapılamaz.
  • Fiş ya da faturanızı fırsattan yararlandığınız esnada işletmeden almayı unutmayınız.
  • Kişi başı dilediğiniz kadar kupon alabilir, sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
  • Rezervasyon gereklidir (0212 504 1001 - 0530 796 1001) 
  • Salona etkinlikten en az 20 dakika önce gidilmelidir
  • Oturma için sıra numarası düzeni vardır yer sırası oyun öncesi verilmektedir 
  • Koltuk sayısı sınırlıdır.
Tatil Fırsatları